About usServicesProductsSitemapSitemap
 
 

Servicii

Serviciile noastre pot reprezenta un beneficiu real in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, de aceea incercam permanent sa intelegem nevoile dumneavoastra.

Ebitrad Imobiliare ofera servicii imobiliare de intermediere a tranzactiilor si consultanta. Procesul de consultanta este simplu si incepe cu analiza in amanunt a solicitarii clientului pentru a identifica acele repere care ne permit sa gasim solutia imobiliara optima. Se creaza o fisa a fiecarui client in parte fisa care se imbunatateste pe parcursul procesului de sortare si prezentare a ofertelor. In acest sens incurajam o comunicare buna aceasta fiind practic factorul critic de succes in identificarea unei proprietati potrivite.

Serviciile de promovare a ofertelor le furnizam clientilor care inteleg procesul de intermediere si consultanta imobiliara pe care il oferim proprietarilor. La fel ca si serviciile destinate clientilor solicitanti, incercam sa fixam cote inalte in ceea ce priveste comunicarea cu detinatorii de proprietati care ne ofera imobilele spre a le promova clientilor proprii. Suntem agentia imobiliara care isi pune la dispozitie serviciile numai clientilor care inteleg , cunosc si au nevoie de profesionisti in procesele pe care le implica activarea pe piata imobiliara.

Scopul nostru este de a oferi servicii de cea mai buna calitate si dorim sa va convingem cat mai curand ca a-ti facut o alegere deosebita.

Suntem de asemenea onorati sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere.


Site-uri
  • Traduceri
  • Imobiliare
  • Toate drepturile rezervate 2008. http://www.ebitrad.ro